Udruženje estetskih plastičnih hirurga Srbije

Udruženje estetskih hirurga Srbije

O nama

Udruženje estetskih hirurga Srbije je dobrovoljno, nevladino i neprofitno udruženje. Osnovano je radi ostvarivanja ciljeva u oblasti edukacije specijalizanata i mladih hirurga, razmene iskustava u oblasti naučnih istraživanja, razvijanja međusobne saradnje i razmene podataka i tehničkih dostignuća kako unutar udruženja tako i sa drugim međunarodnim uruženjima iz oblasti plastične estetske hirurgije.

Udruženje estetskih hirurga Srbije okuplja lekare specijaliste plastične hirurgije, čiju su aktivni članovi iskusni plastični hirurzi sa najmanje pet godina specijalističkog iskustva. U okviru udruženja razvijamo, stalno poboljšavmo i delimo svoje medicinske veštine, imamo snažne etičke stavove kako prema kolegama tako i prema pacijentima.

Pružamo pacijentima sigurnost kroz informisanost o svim hirurškim i nehirurškim procedurama. Informišemo pacijente o obaveznim preoperativnim pripremama, postoperativnom toku, sa detaljnjim upustvima da što bezbednije prođu kroz svoju operaciju ili nehiruršku proceduru. Želimo da budemo dostupni pacijentima  da im damo savete, rešimo njihove dileme i pružimo podršku njihovim odlukama.

Hirurzima u našem udruženju bezbednost pacijenata je na prvom mestu. Svaki hirurg osigurava svog pacijenta.

Udruženje estetskih hirurga Srbije će zaštititi javnost i profesiju od lekara koji su nekompetentni ili imaju sumljive kvalitete, poštujući ideale medicinske struke i aktivno će učestvovati u aktivnostima koje poboljšavaju zdravlje i dobrobit svakog pacijenta pojedinačno.

Osnivačka Skupština udruženja

Hyatt Regency Belgrade 17.11.2016.
20161117_175415

Jadranka Paravina, Dejan Milutinović, Aleksandar Urošević, Violeta Skorobać Ašanin, Vladislav Ribnikar, Vladimir Stojiljković i Siniša Kojić

Članovi Upravnog odbora

  • Vršilac dužnosti predsednika Udruženja: dr Dejan Milutinović
  • Podpredsednik: dr Vladislav Ribnikar
  • Sekretar: mr sci med Aleksandar Dušanović
  • dr sci. med. dr Siniša Kojić
  • dr Aleksandar Urošević
  • mr sci. med. dr Svetlana Vesanović

Članovi Nadzornog odbora

  • mr sci. med. dr Vladimir Stojiljković
  • dr Igor Smiljanić

Odbori

Statut

Klikom na ikonicu mozete preuzeti statut u PDF formatu

to top button