Udruženje estetskih plastičnih hirurga Srbije

Uvod

U ovim opštim načelima poslovanja  naznačene su oblasti koje se odnose na zaštitu podataka korisnika i definisane su obaveze korisnika, vebsajta i vlasnika vebsajta. Takodje ovaj dokument sadrži detaljne podatke o načinu na koji vebsajt obrađuje, skladišti i čuva podatke i informacije korisnika.

Uslovi

Izmene uslova

Bilo koje izmene ovih uslova biće objavljene na ovoj stranici. Molimo da redovno posećujete ovu stranikcu kako bi bili obavešteni o mogućim izmenama i ažuririranjima.

Naš ugovor sa vama

Potpisivanje i podnošenje naloga za ordređeni proizvod i/ili uslugu  ne znači da ste obezbedili svoje mesto ili da je vaš nalog prihvaćen. Vaš nalog biće prihvaćen tek pošto dobijete našu pismenu potvrdu putem imejla ili pošto primimo vašu uplatu posle čega će biti uspostavljen ugovorni odnos izmedju nas.

Vebsajt

Ovaj vebsajt i njegovi vlasnici imaju proaktivan pristup zaštiti privatnosti podataka korisnika i preduzimaju sve neophodne postupke kako bi zaštitili privatnost korisnika. Ovaj vejbsajt posluje u skladu sa svim srpskim zakonima i uslovima u oblasti zaštite podataka.

Tačnost

Nastojimo da u svakom trenutku pružimo precizne i ažurirane podatake o našim proizvodima i uslugama  na našem vebsajtu. U slučaju da informacija nije tačna ili da podleže promeni, zadržavamo pravo da povućemo ili zamenimo proizvod ili uslugu ili da otkažemo preostale naloge ili rezervacije o čemu ćete biti obavešteni.

Politika otkazivanja

S obzirom da smo svesni da su planovi podložni promeni nastojimo da uvek izađemo u susret vašim zahtevima za izmenu ili otkazivanje rezervacije. Obaveštenje o otkazivanju se dostavlja pismeni putem poštom ili imejlom ili pozivom na broj +381112422119 ili info@srbsaps.rs. Datum otkazivanja smatra se datum prijema vašeg obaveštenje o otkazivanju.

Rezervacije za delegate/goste mogu se otkazati u bilo koje vreme do 30 dana pre datuma početka konferencije ili manifestacije ili kursa i u ovom slučaju uplata će biti refundirana i umanjena za 6% od iznosa kotizacije. Uplata se ne refundira u slučaju otkazivanja posle napred naznačenog roka. Izmene su moguće do 7 dana pre početka događaja uz dostavu podataka o kolegi koji vas zamenjuje i u vezi sa ovim zadržavamo pravo naplate administrativne naknade od €50. U izuzetnom slučaju ako budemo prinuđeni da otkažemo određeni događaj biće vam ponuđena karta za isti događaj u drugom terminu ili povraćaj sredstava.

Refundiranje

Vaša uplata će biti refundirana u roku od 30 dana bankarskim transferom.

Plaćanje

Prihvatamo plaćanje izvršeno bankarskim transferom najkasnije 2 nedelje pre određenog događaja ili gotovinsku uplatu na licu mesta.

Cenovnik

Cena prijave je izražena u  evrima. Dešava se da, i pored našeg nastojanja da cene budu precizne i ažurirane, dođe do greške i u ovom slučaju bićete obavešteni o tačnoj ceni pre kompletiranja vašeg naloga.

Poštarina i isporuka

U slučaju preporučene pošiljke, naznačena cena uključuje poštanske troškove dostave na vašu adresu. Koristimo usluge standardne pošte u Srbiji i An Post-a u inostranstvu. Ne koristimo usluge kurirske pošte ili bilo koje druge nestandardne poštanske usluge. Svaki dodatni troškovi poštarine biće jasno specificirani u imejlu pre slanja proizvoda.

Lični podaci

Za vreme korišćenja našeg vebsajta ili usluga, moguće je da će se tražiti da dostavite svoje lične podatke (ime i prezime, adresa, imejl, broj računa itd.). Ove podatke koristimo za administraciju našeg vebsajta, aplikacija, baze podataka i marketinški materijal. Obezbeđujemo strogo čuvanje vaših ličnih podataka u skladu sa Opštom Uredbom o Zaštiti Podataka (EU) 2016/679, u okviru zakona Republike Srbije. Dostavom vašeg broja telefona i imejl adrese saglasni ste da  vas SRBSAPS kontaktira na ovaj način. U svakom trenuntku možete tražiti kopiju vaših ličnih podataka koji se nalaze kod nas. Ako želite kopiju podataka ili da vas izbrišemo iz baze podataka kontaktirajte na adresi info@srbsaps.rs.

Prikupljanje i korišćenje podataka

Kako se prikupljaju podaci?

SRBSAPS prikuplja podatke na dva načina:

  • Kada nam vi direktno date podatke (“Direktno dati podaci”)

Kada se prijavite na naš sajt, kupite naš proizvod ili komunicirate sa nama, možete nam dobrovoljno pružiti neke podatke – npr. prilikom popunjavanja određenih rubrika ili obrazaca prijave. Ove podatke dobijamo zahvaljujući vašoj direktnoj akciji.

  • Kada ovlastite drugu organizaciju i kada je to javni podatak na internetu (“Podaci za koje je korisnik dao ovlašćenje”)

U zavisnosti od vaše odluke ili politike zaštite podataka kod ostalih online usluga, možete nas ovlastiti da dobijemo vaše podatke sa vašeg naloga kod drugih pružalaca online usluga. Na primer ovo može biti putem društvenih medija ili ako izaberete da nam pošaljete  podatke o vašoj lokaciji kada pristupate našem vebsajtu preko smart telefona.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke?

SRBSAPS neće čuvati vaše podatke duže nego što je to potrebno. Vaši podaci biće u našoj bazi podatka sve dok je vaš nalog aktivan ili dok je to potrebno za pružanje usluga, ili (u slučaju bilo kakvog kontakta sa našim Korisničkim servisom) sve dok je to neophodno isključivo za pružanje usluga podrške ili analize trendova.

Po zatvaranju naloga ili posle prestanka pružanja naših usluga možemo zadržati vaše podatke  određeni vremenski period isljučivo ako je to neophodno kako bi se ispoštovali zakonski ili regulatorni porpisi, rešili sporovi, sprečile prevare ili primenili naši Uslovi i odredbe.

Prijava

SRBSAPS ne prodaje niti pozajmljuje vaše lične podatke koje ste dostavili prilikom popunjavanja obrazca za prijavu.

Izaberite način na koji koristimo podatke

S obzirom da ste nam poverili vaše lične podatke nastojimo da vam omogućimo da lično  upravljate bezbednošću i poverljivošću vaših podataka.

S obzirom da raspolažemo vašim podacima koje ste nam dobrovoljno dali, smatramo se obaveznim da vam pružimo sledeće mogućnosti:

  • Možete proveriti podatake koje ste dali SRBSAPS –u tako što ćete nas kontaktirati na adresi info@srbsaps.rs. Zbog bezbednosne procedure moraćete da prethodno pružite dokaz o identitetu uključujući vašu imejl adresu i adresu.
  • Na isti način možete nas kontaktirati kako bi izmenili, korigovali ili obrisali lične podatke koji se odnose na vaš profil u SPBSAPS-e. Skrećemo pažnju da, ako ste neki podatak podelili  preko društvenih medija, isti ostaje vidljiv i posle gašenja vašeg naloga.
  • Takodje, ako treba da ažurirate svoje podatke, možete nas kontaktirati na napred navedenoj adresi.
  • Ako ne želite da primate naše reklamne mejlove molimo vas da kliknete na link “opt-out” koji se nalazi na kraju svakog imejla posle čega nećete više primati mejlove od nas.
  • Možete tražiti kopiju vaših ličnih podataka u bilo koje vreme tako što ćete nas kontaktirati na adresi info@srbsaps.rs.

Radimo na stalnoj kontroli i reviziji naše metode obrade i zaštite podataka tako da su moguće promene naše politike koje će biti javno objavljene.

to top button