Udruženje estetskih plastičnih hirurga Srbije
Velibor-Kostic1

dr Velibor Bora Kostić

studije medicine završio je na Medicinskom fakultet u Beogradu, a specijalizaciju i profesionalnu afirmaciju u Brazilu. Specijalizaciju, u trajanju od tri godine, pocinje 2001   na odeljenju za Plasticnu i rekonstrutivnu hirurgiju u Hospital Geral Bonsucesso i uporedo u istom periodu obavlja staz na Instituto Nacional de Cancer, Hospital Santa Casa. Svoju profesionalnu praksu 2003 godine nastavlja u Florianópolisu a dobija status brazilskog doktora a titulu specijaliste plastične hirurgije u Sao Paulu 2007 godine

Dr. Kostić je član Brazilskog udruženja plastičnih hirurga i vlasnik tri klinike za estetsku hirurgiju u toj zemlji. Doktor Kostić je dobitnik nagrada Prof. Ivo Pitangy i Nemer Chedid, koje nose imena brazilskih hirurga čiji je rad ostavio dubok trag u svetskoj plastičnoj hirurgiji.

Član je Brazilskog udruženja plastičnih hirurga (SBCP), Američkog udruženja plastičnih hirurga (ASPS), Internacionalne konfederacije plastičnih, rekonstruktivnih i estetskih hirurga (ICPSRA) i Internacionalnog udruženja estetskih hirurga (ISAPS)

http://www.diona.rs

Pitajte hirurga

Članstvo:

to top button