Udruženje estetskih plastičnih hirurga Srbije
dr-ogpr-georgijev

Dr Igor Georgijev

Specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije od 2004 godine.

Završava medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu 1997 godine i dve godine kasnije započinje specijalizaciju iz plastične i rekonstruktivne hirurgije na Vojnomedicinskoj akademiji 1999 godine.

U svojoj bogatoj međunarodnoj karijeri izdvaja se stručno usavršavanje u Japanu na poziv najveće privatne zdravstvene bolnice TOKOSHUKAI 2011 godine.

Nakon toga sledi poziv Narodne bolnice grada Yinchuan ( NR Kina) gde doktor boravi 2013 godine.

Što se tiče poslova u Srbiji prvo zaposlenje je u domu Zdravlja Zemun 1997 godine u sektoru primarne zdravstvene zaštite. Nakon toga sledi sticanje iskustva na Ortopedskom odeljenju Kliničkog centra u Beogradu, pa posao u sanitetskoj službi.

2004 godine Dr Georgijev osniva privatnu bolnicu za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju Komnenus koja pripajanjem delatnosti prelazi u Alfa medic opštu bolnicu i tako radi sve do 2015 godine.

Nakon veoma uspešnog dotadašnjeg rada dr Igor se odlučuje da proširi bolničke delatnosti a rezultat toga je formiranje Atlas opšte bolnice u okviru koje veoma uspešno vodi tim hirurga u delu Atlas estetic. Georgijev je osnivač i direktor Atlas opšte bolnice koja je prva privatna bolnica fokusirana na hirurškr usluge. Veoma uspešno izvodi sve estetske procedure: uvećanje, podizanje i rekonstrukciju grudi, facelifting, liposukciju, uvećanje usana, mommy makeover, kao i operacije nosa, ušiju…

Igor je aktivan član velikog broja udruženja za estetsku i plastičnu hirurgiju u zemlji i inostranstvu.

Članstvo:

to top button